Tarieven

Actuele Tarieven Praktijk Terlouw & Passchier
Algemeen

Voor Fysiotherapie geldt dat wij maar met een beperkt aantal verzekeringsmaatschappijen contracten hebben afgesloten. Dit betekent dat wij, indien u verzekerd bent, alleen bij die maatschappijen de behandelingen direct declareren. In alle andere gevallen ontvangt u van ons een factuur. Afhankelijk van uw verzekering krijgt u dan (een deel van) de behandeling vergoed. Onze facturen hebben een betalingstermijn van 14 dagen. Neem contact met ons op als u informatie over uw verzekering wilt.

Psychologie voor kinderen en jeugd tot 18 jaar valt vanaf 2015 onder de jeugdwet. Dit betekent dat de gemeenten de zorg die wij leveren vergoeden. Daar zitten voorwaarden aan. Zie de website van Dirma voor meer informatie: www.bijdirma.nl

Annuleringsvoorwaarde

Bij verhindering dienen afspraken ten minste één werkdag van te voren te worden afgezegd. Na deze termijn worden afspraken aan u doorberekend. Deze kosten worden niet door de zorgverzekeringen vergoed.

Niet (meer) verzekerd

Als u geen verzekering hebt, of u hebt de maximale vergoeding bereikt, dan krijgt u van ons een nota. Onze facturen hebben een betalingstermijn van 14 dagen. In een aantal gevallen krijgt u in dit geval niet van ons maar van uw verzekeringsmaatschappij een nota. Diverse maatschappijen hanteren verschillende afspraken.

Overige therapieën

Voor bijvoorbeeld Acupunctuur en Shockwavetherapie ontvangt u altijd zelf van ons een nota, de betalingstermijn is 14 dagen. Sinds 2024 is Eric geen lid meer van een acupunctuur beroepsvereniging.

Particuliere tarieven (per 1 januari 2024)

Onderstaande tarieven gelden per consult als wij de nota niet bij uw verzekering kunnen indienen.

Fysiotherapie  €    42,50
Eenmalig onderzoek met oa Echografie  €    70,00
Screening, intake en onderzoek  €    70,00
Acupunctuur*  €    70,00*
Acupunctuur kort*  €    55,00*
Shockwavetherapie  €    55,00
Psychologie  €   125,00

Alle tarieven gelden per behandeling. Voor uitgebreide tarieven zoals aan huis behandelingen, diverse psychologische onderzoeken en groepsbehandelingen neemt u contact met ons op.

*Let op: Sinds 2024 ben ik géén lid meer van een beroepsvereniging voor acupunctuur

Met deze maatschappijen hebben wij voor Fysiotherapie een contract afgesloten

De Amersfoortse

Ditzo

DSW

Stad Holland

Aevitae (a.s.r.)

Caresco (a.s.r.)

IAK (a.s.r.)