Tarieven

Actuele Tarieven Praktijk Terlouw & Passchier
Algemeen

Voor Fysiotherapie geldt dat wij maar met een beperkt aantal verzekeringsmaatschappijen contracten hebben afgesloten. Dit betekent dat wij, indien u verzekerd bent, alleen bij die maatschappijen de behandelingen direct declareren. In alle andere gevallen ontvangt u van ons een factuur. Afhankelijk van uw verzekering krijgt u dan (een deel van) de behandeling vergoed. Onze facturen hebben een betalingstermijn van 14 dagen. Neem contact met ons op als u informatie over uw verzekering wilt.

Psychologie voor kinderen en jeugd tot 18 jaar valt vanaf 2015 onder de jeugdwet. Dit betekent dat de gemeenten de zorg die wij leveren vergoeden. Daar zitten voorwaarden aan. Vooral bij nieuwe aanmeldingen (vanaf 01-01-2015) is het belangrijk dat er een goede verwijzing bestaat. Dat kan door de huisarts zijn of door het zogenaamde wijkteam (in Nieuwegein Geynwijs).

Annuleringsvoorwaarde

Bij verhindering dienen afspraken ten minste één werkdag van te voren te worden afgezegd. Na deze termijn worden afspraken aan u doorberekend. Deze kosten worden niet door de zorgverzekeringen vergoed.

Niet (meer) verzekerd

Als u geen verzekering hebt, of u hebt de maximale vergoeding bereikt, dan krijgt u van ons een nota. Onze facturen hebben een betalingstermijn van 14 dagen. In een aantal gevallen krijgt u in dit geval niet van ons maar van uw verzekeringsmaatschappij een nota. Diverse maatschappijen hanteren verschillende afspraken.

Overige therapieën

Voor bijvoorbeeld Acupunctuur en shockwavetherapie ontvangt u altijd zelf van ons een nota, de betalingstermijn is 14 dagen. Als u voor acupunctuur verzekerd bent kunt u de nota zelf bij uw maatschappij indienen. Het lidmaatschap van de NVA is voor veel maatschappijen een voorwaarde. Eric is daar lid van.

Particuliere tarieven (per 1 januari 2023)

Onderstaande tarieven gelden per consult als wij de nota niet bij uw verzekering kunnen indienen.

Fysiotherapie  €    39,50
Eenmalig onderzoek met oa Echografie  €    69,50
Screening, intake en onderzoek  €    69,50
Acupunctuur  €    77,00
Acupunctuur kort  €    59,00
Shockwavetherapie  €    52,00
Psychologie  €   120,00

Voor uitgebreide tarieven zoals aan huis behandelingen, diverse psychologische onderzoeken en groepsbehandelingen neemt u contact met ons op.

Met deze maatschappijen hebben wij voor Fysiotherapie een contract afgesloten

De Amersfoortse

Ditzo

DSW

Stad Holland

Aevitae (a.s.r.)

Caresco (a.s.r.)

IAK (a.s.r.)